De kerk proeven, kan dat? Dat is misschien uw eerste gedachte bij het woord Kerkproeverij. Bij proeverij denk je aan eten en drinken, maar aan de kerk?

Als Vechtstroom gemeente nodigen we u van harte uit om onze zondagdienst te bezoeken. Ook als u niet (vaak) in een kerk komt, willen we u een speciaal welkom heten! Zelf ervaren we de dienst en de gemeente als een plek die belangrijk voor ons is in ons leven. We wensen u toe dat u inspiratie opdoet op deze plek.

Om 10.00 uur begint de ochtenddienst, om vervolgens rond 12.00 uur samen te lunchen en aansluitend een smaaktocht te gaan wandelen. Deze wordt afgelegd in groepen die op de dag zelf worden samengesteld. De tocht is ook te doen in een rolstoel. Jong en oud kan eraan deelnemen! Er is ook de mogelijkheid om in de Spiegel te blijven. Het programma zal rond 15.30 uur gezamenlijk worden afgesloten.

Als u liever alleen de dienst bezoekt, of wilt komen lunchen, of aan de tocht wilt deelnemen kan dat ook.

Fijn als u toehapt, misschien smaakt het naar meer!