In Dalfsen vindt de presentatie plaats van de 31e editie van Wal & Water, een prachtig full-colour magazine dat speciaal bedoeld is om de meer dan 500.000 toeristen te verwelkomen die jaarlijks in onze regio vakantie vieren. Burgemeester drs. H.C.P. Noten van de gemeente Dalfsen zal aanwezig zijn om het eerste nummer in ontvangst te nemen.

Wal & Water heeft veel moois te bieden: interessante wetenswaardigheden over de omgeving, interviews en extra aandacht voor kerkelijke zomeractiviteiten en informatie over kerkdiensten. Wal & Water heeft tevens het initiatief genomen voor de vakantiedominee: tijdens het hele zomerseizoen staat een team van pastorale vrijwilligers en professionals klaar om toeristen met vragen of problemen een luisterend oor te bieden.

Het aanbieden van het eerste exemplaar van Wal & Water zal plaatsvinden in Kerkelijk Centrum De Overkant, Kerkplein 22, op donderdag 11 mei van 19.15 uur – 21.00 uur; inloop vanaf 19.00 uur. U bent welkom dit mee te maken.