Op zondagmorgen 30 april wordt er weer een Sing for the KING gehouden, aanvang 9.30 uur. Deze interkerkelijke Sing-in vindt plaats in de feesttent naast het Gemeentehuis en is georganiseerd in samenwerking met de Oranjevereniging.

Spreker is dhr. Cor Weeda uit Deventer. Cor Weeda is betrokken bij de uitzendingen van Trans World Radio, waarvoor ook de collecte wordt bestemd. Het thema van deze Sing-in is: ‘Een vredig Koninkrijk’.

Henriëtta Kuipers zal de Sing-in presenteren. De muziek wordt verzorgd door: Wim de Wolf (piano), Jan Kramer (gitaar), Coby van de Riet (hoorn), Leonardo van Lenthe (viool), Linda Holsappel (dwarsfluit), Joëlle Vetkamp (saxofoon/klarinet), Edwin Vetkamp (basgitaar) en Frank en Erik Ritsema (drums). Zangers ondersteunen de samenzang.

Voor de kinderen is er een blokje kinderliederen, waarbij zij op het podium mogen komen om mee te zingen. Na afloop wordt er koffie, thee en limonade aangeboden om nog gezellig na te praten en na te genieten. Iedereen is van harte welkom!