De zomer loopt op zijn eind en we hopen dat jullie allemaal een fijne vakantietijd hebben gehad. Zondag 6 september aanstaande is het onze startzondag, dan willen we graag met elkaar op een feestelijke manier het nieuwe seizoen beginnen.

Wat gaan we doen:

10.30 - 11.30 inloop met koffie.
11.30 - 13.00 startzondag samenkomst
13.00 - 13.30 alles klaarzetten voor het middagprogramma
13.30 - 16.00 middagprogramma
16.00 - 16.30 afsluiting
16.30 - 17.00 opruimen

Samenkomst om half 12

De ochtenddienst begint om 11.30u i.p.v. de gebruikelijke tijd. Voorafgaand aan de dienst is er vanaf half 11 inloop met koffie/thee/ranja, met wat lekkers erbij. Albert Aartsma zal in deze dienst voorgaan. Tijdens de dienst is er crèche en zondagschool.

Middagprogramma vanaf half 2

Het middaggedeelte staat in het teken van ‘ontmoeten’. Ontmoeten van elkaar na de vakantie periode, maar het lijkt ons ook een mooie gelegenheid om als gemeente kennis te maken met de omwonenden en het personeel van de Spiegel en de predikanten van andere kerken in Dalfsen.

Voor de kinderen is er buiten een springkussen, volleybalnet en speeltoestellen. Mocht het regenen dan is er binnen een alternatief programma voor de kinderen.

De organisatie zorgt voor vlees vanaf de barbecue, er zijn pannenkoeken, lekkere broodjes en gemeenteleden zullen zorgen voor drinken, hartige taart, pizza, salades etc.

Van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!