• 21 juli - G. Leuvenink
  • 28 juli - R. v.d. Maaten
  • 4 augustus - H. Boonstra

Op zondagmorgen 28 april zal er geen dienst in de Vechtstroom zijn omdat er weer een Sing for the KING wordt gehouden. Deze interkerkelijke Sing-in vindt plaats in de feesttent naast het Gemeentehuis en is georganiseerd in samenwerking met de Oranjevereniging. Spreker is dhr. dr. Martijn Dekker van Het Lichtpunt in Assen. Martijn is jongerenwerker en spreker in jongerendiensten en op jeugdkampen. Martijn wil laten zien wat het geloof kan betekenen in de wereld van vandaag; hoe ons leven te verbinden met het verhaal van de Bijbel.

Henriëtta Kuipers zal de Sing-in presenteren. Het thema is ‘The King of Kings’. De muziek wordt verzorgd door een band o.l.v. Wim de Wolf bestaande uit leden van de verschillende kerken: Wim de Wolf (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Esther Eilander (dwarsfluit), Arvid Kwakkel (basgitaar), Frank en Erik Ritsema (percussie), Hèlène Krale, Marien Albracht (zang). Voor de kinderen is er een blokje kinderliederen, waarbij zij vooraan mogen staan om mee te zingen. De collecte die gehouden wordt is – na aftrek van de onkosten - bestemd voor St. Open Doors; hulp aan slachtoffers van de burgeroorlog door de kerken (van o.a. pastor Edward) in Syrië. De Sing-in begint om 9.30 uur; de tent is vanaf 9.00 uur open. Na afloop is er ontmoeting en wordt er koffie, thee en limonade aangeboden. Iedereen is van harte welkom!

• 21 juli - G. Leuvenink
  • 28 juli - R. v.d. Maaten