• 8 december - G. Leuvenink
  • 15 december - A. van Slooten
  • 22 december - A. Baak

Het Podium van Kerken Dalfsen (overlegorgaan van kerken in Dalfsen) organiseert in het kader van de Vredesweek een oecumenische vredesdienst op zondag 30 september om 9.30uur in de Grote Kerk van Dalfsen.

Ook geeft het Podium graag gehoor aan de oproep van PAX om in gesprek te gaan over vrede daarom wordt er een Vredesmaaltijd georganiseerd op dinsdag 25 september 2018 in de Trefkoele Plus om 18.00 uur inloop met een drankje vanaf 17.30 uur.

Inwoners van de gemeente Dalfsen worden uitgenodigd om aan tafel het gesprek over vrede aan te gaan. Door de generaties heen, in wat voor situatie dan ook, staan steeds weer mensen op voor vrede. Het thema van de Vredesweek is dit jaar dan ook Generaties voor vrede. Verhalen worden gedeeld, want vrede kun je leren, van elkaar. Welke rol kunnen we in Dalfsen spelen om vrede te bevorderen?

Voor deze maaltijd kunnen 100 personen aanschuiven en genieten van ‘wereldse gerechten’ (vegetarisch en niet vegetarisch). Hieraan zijn geen kosten verbonden. Wel kunt u het werk van PAX steunen met een vrije bijdrage (voor meer info zie paxvoorvrede.nl). Voor meer informatie over het Podium: podiumvankerkendalfsen.nl. U kunt zich aanmelden voor de maaltijd tot uiterlijk zaterdag 21 september 2018 op het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij heten u hartelijk welkom!

Podium van Kerken Dalfsen

• 8 december - G. Leuvenink