• 29 september - G. Visscher
  • 6 oktober - C. Burger
  • 13 oktober - D. van Bodegom

Auke van Slooten verzorgt binnenkort vijf studieavonden over het Bijbelboek Openbaringen bij de Vechtstroom Gemeente in Dalfsen. Ook belangstellenden die geen lid zijn van de Vechtstroom Gemeente kunnen hieraan deelnemen.

Auke van Slooten is pastor Gemeentezorg en prediking bij de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ). Daarnaast geeft hij trainingen en coaching op pastoraal gebied. Ook verzorgt hij spreekbeurten, seminars en trainingen voor gemeenten in het land.

Vanaf half januari geeft Auke in Dalfsen onderwijs uit het boek Openbaringen. 'De Openbaring aan Johannes' is een intrigerend boek, dat ons op een unieke manier laat kennismaken met Jezus Christus als verheerlijkte Heer, die de voltooiing van de geschiedenis toevertrouwd krijgt en Zijn Koninkrijk op aarde vestigt.

Daarnaast geeft het boek een unieke inkijk in de geestelijke wereld. De geschiedenis komt tot een climax. God schudt de aarde en de hemel om het te leiden naar uiteindelijk een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. De centrale gebeurtenis die alles ten goede gaat keren is de wederkomst van Jezus Christus als Heer.

Welke boodschap heeft dit Bijbelboek? Welke weg gaat God met Israël? Welke rol spelen de opeenvolgende wereldrijken? Wat zijn de voornaamste eindtijdgebeurtenissen en wat gebeurt er na de wederkomst? Hoe moeten we ons de eeuwigheid voorstellen? Tijdens de studie-avonden gaat Auke van Slooten in op deze en andere vragen.

De studieavonden zijn op 5 dinsdagen: 16 en 30 januari, 6 en 20 februari en 6 maart 2018. Ze worden gehouden in de hal van de Basisschool De Spiegel, Brethouwerstraat 4 Dalfsen, met uitzondering van 6 februari. Dan is de locatie Het Kruispunt (GKV), Brethouwerstraat 19 in Dalfsen

Aanvang: koffie / thee om 19.45 uur, studie van 20.00 tot 21.30 uur. Wie belangstelling heeft om deze studieavonden bij te wonen, kan zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. deelname studie Auke van Slooten.

U bent van harte uitgenodigd.

Peter van Hoof, namens de Vechtstroom Gemeente Dalfsen

• 29 september - G. Visscher